O nama

O nama

Preduzeće Deltaplast osnovano je 1990. godine, sa sedištem u Užicu. Od tada, ovo porodično preduzeće, širilo je delatnost i bogatilo je svoj proizvodni program, prateći trendove, prvenstveno FMCG industrije. Prvih 10 godina postojanja, proizvodni program činili su papirna konfekcija, kao i drveni štapići za sladoled.  

Ulaskom u novi milenijum, osnovna delatnost kompanije postaje izrada aluminijumskih poklopaca za raznovrsne proizvode mlekarske industrije. Uz najmoderniju tehnologiju štampe i savremene mašine za štancovanje i pregovanje poklopaca, kupcima se nude atraktivna rešenja i visokokvalitetna aluminijumska ambalaža, proizvedena u skladu sa HACCAP I ISO standardima i sa labaratorijski kontrolisanim materijalima.  

Stalnim ulaganjem u tehnologije i uz dugogodišnje iskustvo i znanje zaposlenih, kompanija je okrenuta inovacijama i stalnom unapređivanju i širenju proizvodnog programa. Prateći trendove na domaćem, ali i inostranom tržištu, kompanija danas nudi savremene ambalažne solucije i u vidu shrink sleeve i IML etikete (In Mold Label)

Štampa poslednje generacije, zahvaljujući visokokvalitetnim mašinama sa 8 i 9 boja, omogućava izradu atraktivnih etiketa, koje doprinose boljoj vidljivost, privlačnosti i distinkciji gotovih proizvoda. 

Naša misija i vizija

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija i vizija oslikavaju svrhu postojanja naše kompanije na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahteva, potreba i očekivanja naših kupaca kroz neprekidno unapređenje kvaliteta našeg proizvodnog programa.

Usavršavanje znanja i tehnologije, razvoj procesa, posvećenost kupcima i potrošačima, i kontinuirano ulaganje u novu i savremenu opremu su osnove na kojima gradimo poverenje i jačamo našu poziciju.

Vizija

Inovacijama, konstantnim usavršavanjem kompetencija zaposlenih i očuvanjem visokog kvaliteta proizvoda, vizija kompanije je da kontinuirano unapređuje i širi proizvodni program, odnosno da razvija, proizvodi i plasira na tržište  kvalitetna, privlačna i funkcionalna rešenja iz domena amblaže.

Misija

Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših kupaca, i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih i proizvoda koji će učiniti da njihovi proizvodi budu uvek dostupni i njihovim krajnjim korisnicima.

Mi težimo:

  • Kontinuiranom povećanju zadovoljstva naših kupaca i njihovih potrošača, slušajući i odgovarajući na njihove potrebe,
  • Da proizvodimo zdravstveno bezbedne proizvode visokog kvaliteta koji su cenovno konkurentni
  • Da obezbedimo moderno i inovativno radno okruženje za sve naše zaposlene
  • Da zaštitimo životnu sredinu i smanjimo potrošnju svih prirodnih resursa koje koristimo
  • Da održavamo i razvijamo partnerske odnose sa kupcima i sa dobavljačima, da se uz njih dalje razvijamo i usavršavamo
  • Da  razvijajući svest, obučenost, kompetentnost i znanja zaposlenih neprekidno poboljšavamo efektivnost i efikasnost naših procesa, obezbeđujući na taj način dodatu vrednost i kontinuirani rast kompanije
  • Da ispunjavamo sve standarde u skladu sa zahtevima EU
In Mold Label

Sertifikati

Politika kvaliteta i bezbednosti proizvoda i Politika zaštite životne sredine