SHRINK SLEEVE ETIKETE

mogu se postaviti na plastične i staklene boce, kao i na plastične čaše.

SHRINK SLEEVE Etikete

Shrink sleeve etikete, od PVC i PET folije, mogu se postaviti na plastične i staklene boce, kao i na plastične čaše. Zbog mogućnosti korišćenja velike površine za primenu grafike i teksta, osim u mlekarskoj industriji,  shrink sleeve etikete su zastupljene i u industriji vode, bezalkoholnih i alkoholnih napitaka, industriji konditorskih proizvoda, farmaciji, kao i na kozmetičkim i proizvodima kućne hemije. 

Ova tehnologija optimizuje štampanu površinu etikete sa grafikom od 360 stepeni ekstremnim konturama posude. Ova fleksibilnost je primenljiva na gotovo bilo kom obliku ili veličini posude na različitim filmovima. Ovakava etiketa omogućava firmama da stvaraju brendove koji imaju lični i direktan dojam prema klijentima. Koristi se UV Flekso tehnologija koja pruža fotografski kvalitet slika obično na prozirnim PET ili PVC filmovima (folijama). Shrink sleeve etikete pružaju odličnu otpornost na grebanje, lako otkrivanje neovlašćenog korišćenja proizvoda kao i dosta drugih vizuelnih benefita krajnjem proizvodu.

Shrink sleeve etikete
Shrink sleeve etikete
Shrink sleeve etikete
Пусти видео запис
Štampa poslednje generacije, zahvaljujući visokokvalitetnim mašinama sa 8 i 9 boja, omogućava izradu atraktivnih etiketa, koje doprinose boljoj vidljivost, privlačnosti i distinkciji gotovih proizvoda.