Naš proizvodni program obuhvata:

U našoj proizvodnji koristimo isklučivo najkvalitetnije materijale renomiranih svetskih proizvodjača:

Пусти видео запис

ALUMINIJUMSKI POKLOPCI I FOLIJA

Aluminijumski poklopci se najviše koriste u prehrambenoj industriji, posebno u mlekarskoj i konditorskoj.
Termo lak na aluminijumskoj foliji obezbeđuje kvalitetan var na PS, PP, PE posudama.
Al. poklopci za mlečnu industriju obuhvataju proizvode od lakirane aluminijumske folije za kiselomlečne proizvode, blage i agresivne mlečne namaze. Al. poklopci za mlečnu industriju obuhvataju proizvode od lakirane aluminijumske folije za kiselomlečne proizvode i antikorozivne folije za blage i agresivne mlečne namaze. Poklopce pregujemo po obodu, igličasto i na crviće.

Najširu primenu imaju aluminijumski poklopci dimenzija Ø75,5 i Ø95,5 mm i debljne od 30 µ. U slučaju pakovanja agresivnih mlečnih namaza, a u cilju očuvanja kvaliteta proizvoda, nudimo i štampane poklopce na antikorozivnoj foliji debljine od 38 µ.
Poklopci se proizvode u različitim oblicima (po zahtevu kupca, mogu biti okrugli, elipsasti, pravougaoni i sl.) i dimenzijama sa visoko kvalitetnom štampom do 8 boja.
Aluminijumska folija za maslac se sastoji od sloja aluminijuma i voskiranog papira.

Пусти видео запис

SHRINK SLEEVE Etikete

Shrink sleeve etikete, od PVC i PET folije, mogu se postaviti na plastične i staklene boce, kao i na plastične čaše. Zbog mogućnosti korišćenja velike površine za primenu grafike i teksta, osim u mlekarskoj industriji,  shrink sleeve etikete su zastupljene i u industriji vode, bezalkoholnih i alkoholnih napitaka, industriji konditorskih proizvoda, farmaciji, kao i na kozmetičkim i proizvodima kućne hemije.  Ova tehnologija optimizuje štampanu površinu etikete sa grafikom od 360 stepeni ekstremnim konturama posude. Ova fleksibilnost je primenljiva na gotovo bilo kom obliku ili veličini posude na različitim filmovima. Ovakava etiketa omogućava firmama da stvaraju brendove koji imaju lični i direktan dojam prema klijentima. Koristi se UV Flekso tehnologija koja pruža fotografski kvalitet slika obično na prozirnim PET ili PVC filmovima (folijama). Shrink sleeve etikete pružaju odličnu otpornost na grebanje, lako otkrivanje neovlašćenog korišćenja proizvoda kao i dosta drugih vizuelnih benefita krajnjem proizvodu.
Shrink sleeve etikete
Shrink sleeve etikete
Shrink sleeve etikete
Пусти видео запис

IML

U segmentu IML-a Deltaplast proizvodi IML za brizganu, duvanu i thermoforming ambalažu. Kako zbog privlačnog i modernog izgleda, tako i zbog svog izvanrednog kvaliteta IML je nesumljivo jedna od najmodernijih i revolucionarnih tehnologija na polju dekoracije plastične ambalaže. Ova tehnologija je prisutna na kanticama, čašama, kadicama, kućnoj i tehničkoj plastici kao i mnogim drugim plastičnim proizvodima. Danas su nezamisliva pakovanja prehrambene industrije, industrije boja i lakova bez IML-a.
Sama tehnologija funkcioniše tako što se prethodno odštampana etiketa na PP foliji umeće u kalup za ubrizgavanje plastike pomoću robota, a elektrostatički elektricitet omogućava da etiketa ostane vezana za kalup. Plastika se tada pod visokom temperaturom i pritiskom ubrizgava u kalup i poprima oblik krajnjeg proizvoda. U isto vreme već umentnuta etiketa se stapa sa plastikom i postaje sastavni deo krajnjeg proizvoda. Kako je sama plastika a i etiketa od istog PP materijala tako je ova ambalaža podložna potpunoj reciklaži bez ikakvog odvajanja i separacije elemenata.
Deltaplast koristi opremu najnovije generacije, kako štamparske mašine tako i doradne mašine za sečenje etiketa sa robotskim rukama. Celokupan proces proizvodnje je potpuno automatizovan i kao takav idealan za ambalažu namenjenu za prehrambene proizvode.

IN MOLD LABEL
IML ETIKETE
Пусти видео запис